Борба с вредители.

3
Добави коментар

Борба с вредители.

Ние сме лицензирана фирма за борба с вредители, която работи под контрола на РИОКОЗ (ХЕИ) и е регистрирана в Министерство на здравеопазването.

Държим изключително много на качество и заради това обработките срещу вредители се извършват само със съвременни препарати от най-висок клас, които не притежават миризма и цвят и не вредят на хора, животни и растения.

Третираме жилища, търговски обекти, зелени площи и всякакви други терени нуждаещи се от професионална борба с вредители.

Извършваме както еднократно обезпаразитяване от вредители, така и сключваме абонаментни ДДД договори, изисквани от органите на РИОКОЗ (ХЕИ).

Обработваме срещу вредители абсолютно всякакви по размер и вид обекти на територията на градовете София, Пловдив, Варна и Бургас и прилежащите им области. Третираме и всякакви други обекти на територията на цяла България с квадратура по-голяма от 200 кв.м.

Ако искате да научите защо бихте ни предпочете за услугата борба с вредители или все още се колебаете дали да ни се доверите може да видите повече за нас ето от тук.

Освен да извършваме професионална защита от вредители нашата фирма е и официален дистрибутор за България на препарати за борба със змии, гущери, къртици, птици, котки и кучета.