По-ниски цени за разговори и интернет в роуминг от VIVACOM

3
Добави коментар
lqllqlq
lqllqlq

По-ниски цени за разговори и интернет в роуминг от VIVACOM

718 прочита

Нови по-изгодни цени за разговори и интернет в роуминг в страните от Европейския съюз предоставя на клиентите си VIVACOM от 1 юли. Минута изходящо обаждане вече ще струва 0.82 лв., а входящо – 0.25 лв. По този начин цените са с близо 10 стотинки по-ниски от досегашните. Новите цени спазват въведените изисквания на ЕС, като VIVACOM пренася намалението директно до своите клиенти.

Освен по-евтини разговори телекомът пуска и по-изгодни цени за пренос на данни в роуминг в страните от ЕС и Турция, Македония, Сърбия и Швейцария. Пакетите предлагат най-ниската цена за мобилен интернет в чужбина – от 1.66 лв. за МВ, като всеки клиент може да направи тарифата според собствените си изисквания. Добавките +Roaming Data се активират чрез обаждане на 123 и са с валидност 30 дни. Това дава възможност на клиента да ги използва само когато пътува в чужбина, без притеснения за изненадващо високи месечни сметки.

Потребителите могат да избират между три опции с включени 5, 10 и 30 МВ, като таксата е еднократна и е съответно 9.90, 17.90 и 49.90 лв. Пакетите са валидни в Европейския съюз, както и към мрежите на препоръчителни оператори в Турция, Македония, Сърбия и Швейцария. След изчерпване на включените МВ в пакета се прилагат стандартните цени за трафик на данни на съответния оператор в роуминг.

Харесва ли ви това, което четете тук? Не забравяйте да гласувате с бутона Svejo или да „Харесате” чрез Фейсбук бутон. Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating loading…

GD Star Rating loading…