Климатици от Вимакс Клима | Климатици Daikin, Mitsubishi, Fujitsu на добри цени

1
Добави коментар
kluchari
kluchari

 

 

ВИМАКС КЛИМА ISO 9001 : 2008 – ВИСОКО НИВО НА ОБСЛУЖВАНЕ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Уважаеми клиенти,

във връзка с предстоящите великденски празници Ви информираме, че магазините на Вимакс Клима ООД в гр. София няма да работят на 10, 11, 12 и 13 април 2015г. Всички онлайн поръчки направени в този период ще се обработят през първия работен ден на 14.04.2015г. Целият екип на Вимакс Клима ООД пожелава щастлив и благословен Великден на Вас и Вашите семейства. 

 

ВИСОКО НИВО НА ОБСЛУЖВАНЕ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Вимакс Клима ООД е създадена през 1999 година с цел комплексното обслужване на частни и корпоративни клиенти, а именно продажбата, монтажа и професионалното сервизиране на всички видове климатични системи от ново поколение, както и цялостното проектиране и изграждане на VRF и VRV битова и централна климатизация. Компанията е в ТОП 3 на българския пазар, като за пръв път въвежда своите услуги на пазара в южна България.

 

МАГАЗИНИ В НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ НА СТРАНАТА

Вашата удовлетвореност от покупката е нашата най-важна цел. Нашите клиенти получават високо ниво на обслужване и професионализъм във всяка сфера на изпълнение.  Консултантите на Вимакс Клима  предоставят актуална информация за новите продукти и текущи промоции и оказват максимално съдействие на клиента при избора му на климатик. Професионалната консултация гарантира оптималния избор на климатична техника за конкретно помещение. При желание на клиента се извършва безплатен оглед в удобно за него време.

 

ВСИЧКИ СТОКИ НА СКЛАД

Притежаваме собствена складова база, в която поддържаме постоянна наличност на климатици и климатична техника. Разполагаме с богат асортимент на модели и марки климатици на доказани производители с гарантиран произход.

 

КАЧЕСТВЕН МОНТАЖ И СОБСТВЕНА СЕРВИЗНА БАЗА

Вимакс Клима работи единствено със собствени монтажни групи, които извършват качествен и надежден монтаж на климатици. Компанията притежава Сертификат ISO 9001:2008 за качество при извършване на монтаж и сервиз на климатична и вентилационна техника. Ние не правим компромис с качеството на използваните материали. Разполагаме със собствена сервизна база и осигуряваме гаранционен и извънгаранционен сервиз на всички модели климатици от производителите: Fujitsu, Daikin, Mitsubishi, Toshiba, Panasonic, Sharp, LG, Hitachi, Osaka, General, Fuji, Gree, Kobe, Neo, Samsung и Midea.