Vola Open Air 2010

11
Добави коментар

Едно планинско преживяване ще събере любителите на електронния звук за трети път на 3-ти и 4-ти септември, когато слънцето е още силно и летните емоции на дневен ред. Всеки, който иска да стане част от Vola Open Air 2010 трябва да се настрои за едно алтернативно забавление далеч от цивилизацията, на връх Вола, под историческата местност Околчица. Музика, филми и природа са основните съставки на невероятната open air атмосфера, а виновниците са над 30 и идват от близо и далеч. Една от целите, които проявата си поставя вече трета година, е да популяризира наши алтернативни и по-некомерсиални артисти.

През първия ден на голямата сцена ще се изявят въздействащите Phuture Shok, Скапаняците и Тhe Bulgarian, следвани от Andrei, Bashment feat. Jahmmy, Youth, както и ветераните по участие на феста Zukart и Onslaught. Партито ще продължи с представители на електронната организация MRVK – гъркинята Miss Lina, Chinchillah и Tekniq, както и Stefak. На втората сцена хаус ще пускат Doro, Special A, Unknownman, G Slave и UncleBilly.

На 4-ти партито продължава със същия заряд, но този път с гости от британската сцена – прогресиращото джангъл дуо Serial Killaz.
За всички фенове на drum’n’bass от българска страна ще се разпишат Cooh, Konspirator, Mocks, Targy и Acidtrip. Сцена 2 ще бъде покорена от музикалния чар на Laylla Dayne, заедно с Marsel Rojas , Christian Ted и Bass Bloper.

Важна част от подготовката за събитието е да сложиш в раницата топли дрехи (планина е все пак) и да се настроиш за тричасов поход от Враца до върха; 1 час, ако първо вземеш рейс до село Павoлче; или пък около 12 лв с такси от града. Ако си с кола, ще намериш паркинг, както и място за къмпинг, така нужните тоалетни и барове с напитки, че дори и подслон при дъждовно време. Не забравяй да вземеш и билет за Vola Open Air от всеки Orange офис!
Цена: 10 лева – еднодневен; 20 лева – двудневен

EVENTS.bg