Деян Донков заряза Радина

5
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Плейбоят на Народния театър се връща при бившо гадже…

Плейбоят на Народния театър, по когото примират хиляди тийнейджърки – Деян Донков, се е наситил на Радина Кърджилова, коментира се усилено в светските среди.

Макар да не пропуска случай да млясне чаровницата, когато около тях има фотографи, истината е, че лудата страст между двамата вече е история, твърдят хора от екипа на „Стъклен дом”, цитирани от „Монитор“

Колеги на Донков вече дори правят залагания, че до края на юли той ще се върне при бившата си приятелка – балерината и прохождаща актриса Снежана Макавеева. С нея той дойде подръка през април на премиерата на „Под прикритие”.

Тогава госпожицата се дърпаше и не искаше да застане пред обективите с Донков. „Не съм влюбена в Деян. Ние сме просто колеги”, опитваше се да убеди всички тогава Снежана. Но нейните приятелки са на друго мнение.

20-годишната студентка от НАТФИЗ и до днес се разтреперва, когато види 36-годишния синеок сваляч, и тайничко се надява той да се върне при нея. Затова и стоически изтърпя показното целуване на Донков с Кърджилова на купона за финала на сезон 1 на „Под прикритие”.

Самата Радина се изпуснала пред приятелки, с които се вижда, че нещата с Деян са временни. В него тя харесва това, че е луда глава, заради което между тях имало силно привличане. Звездата от „Стъклен дом” излизала с Донков, но просто за да се каже, че се вижда с някого.

Хем връзката й с донжуана на Народния била „официална”, хем тя се чувствала толкова свободна, все едно движи без гадже.

„Виждам се с него, но го няма този вятър, който може да те запокити в стената. И да си кажеш – ето, този е човекът”, шашнала обкръжението си Кърджилова.

Миналата седмица пред репортер на bTV на въпроса има ли си приятел, Радина каза: „Засега го търся още. Иначе излизаме, виждаме се, изглежда добре.”

БЛИЦ

06/07/2011