Колко струва порното

4
Добави коментар
kocet
kocet

Порно индустрията е от онези благини, които движат света напред и държат автоматичните часовници винаги навити…

Ти си пристрастен към порното и ние сме пристрастени към порното и светът е пристрастен към порното! Порно индустрията е от онези благини, които движат света напред и държат автоматичните часовници винаги навити. Запознай се с фактите зад леглото.

1. На 30 минути се създава един порнофилм в щатите. Благодарим на вечно отворените за Порно Оскар актриси.

2. Всяка секунда около 30,000 гледат порно в интернет. Завиждаме им за толкова много фенове.

3.89% от всички интернет порно страници са със седалище в Америка. Може да ги разбереш, ако си виждал типичната американка а.к.а Моби Дик.

4. 42,7% от потребителите в интернет гледат порно. В цифрово изражение са 102,434,567 и нека последният си вдигне гащите.

5. Печалбата от розови кино ленти на година е 13 милиарда. Сексуалните сцени са много повече. Генерират по-голяма печалба от Microsoft, Google, Amazon, Yahoo и други взети заедно.

6. 68 милиона души търсят виртуално порно на ден, а думата „секс“ е най-търсената дума в различните електронни търсачки. Изпратените порнографски спамове на ден са около 2,5 милиарда.

7. 70% от интернет трафика на порно сайтове се покачва в работни дни. А ти скубеш ли пилето в работно време?

8. Средната възраст, в която мъжете сме започнали да гледаме порно, е 11 години. На 12 сигурно си правил и секс, но това е друга тема.

9. 17% от жените се борят с пристрастяването към порното. 16% от тях са посетителки на Woman.bg и въпреки доброто желание да ги върнем обратно в реалността, те все още си седят пред мониторите.

10. Порно-пристрастен е този, който прекарва около 11 часа на ден в търсене на еротични забавления в мрежата. Около 50% от пристрастените в интернет са изгубили желание да правят секс, а просто злоупотребяват със себе си.

11. 40% от пристрастените са изгубили своята половинка или бракът им е пропаднал, 58% претърпяват финансови загуби (порното е скъпо) и една трета от грешниците остава без работа.

12. Признаци на депресия се появява 2 пъти по-бързо при пристрастените към порното. Нормално е като видят тръбите на актьорите да се притеснят.

men.bg

07/07/2011