Цифров печат върху килими

2
Добави коментар

Цифров печат върху килими

Вторник, 12 Юли 2011 ( прочетена 1891 пъти)

Компанията CMYUK Digital разшири дейността си в областта на печата на килими и покрития за подове от винил и други материали.

Британската компания вече има значителен опит в областта на цифровия печат върху текстил. CMYUK Digital разшири набора от медии, които предлага, като сключи споразумение с Printing Carpets. Тази компания произвежда разнообразни килими, и подови покрития от винил и фолио, които са предназначени за мастиленоструен печат.

Печатът върху килими и други подови настилки вече е лесно достъпен за притежателите на широкоформатни принтери. Той добавя нови възможности към услугите, които предлагат на клиентите си. Продуктите са подходящи за вътрешна и външна употреба и осигуряват възможности за творческо и необичайно използване на подовете и земята за представяне на различни продукти и услуги.

„Напечатаните подови настилки бързо набират популярност благодарение на възможностите на съвременните мастиленоструйни технологии да печатат на материали със солвентни, латексови или мастила с ултравиолетово сушене.” обясни Jon Price от CMYUK Digital. „Продуктите, които предлагаме включват килими и постелки за под, много от които могат да бъдат отпечатани и с дисперсионни мастила или чрез сублимационна технология. Специално обработените медии от винил и фолио, предназначено за лепене на улиците са подходящи за външна и вътрешна употреба. Те могат да се прилагат върху асфалт и бетон и повърхността им не хлъзгава.”

„Клиентите ни настояват за нови материали, чрез които да създадат нови и творчески начини за представяне на продуктите, услугите и компаниите си”, добави Price. „Изображенията, поставени на пода не са нова концепция, но до сега подходящите материали бяха с ограничени размери и асортимент.

Продуктите на Printing Carpets сега ни позволяват да осигурим на потребителите си повече възможности”.

Източник: cmyukdigital.com Текста написа: Мартин Новев

  отпечатай