Всеки може да направи рисунка на лице за детски рожден ден, детско парти или празник

3
Добави коментар
akvarelo
akvarelo

Децата обожават рисунките на лице. Още познати като фейспейнтинг, те внасят еуфория и празничен дух на всяко събитие, правят визията атрактивна, красива и артистична.
Рисунките на лице са изключително популярни  и са страхотно забавление за всеки детски рожден ден, парти или детски празник.
Само гледайте как изрисуваните малчугани се превъплъщават в любимите си приказни герои – пирати, русалки, принцеси, пеперуди, феи, Батман, Спайдърмен и т.н., и сами превръщат своя празник във вълшебно преживяване.
Разбира се, не е задължително да имате големи артистични умения,  за да направите красива рисунка на лице. Не се притеснявайте да започнете с фейспейнтинг, сами ще се удивите от собствените си възможности. Забавлявайте се и вие рисувайки. За да направите фейспейтинг, ви е необходимо преди всичко желание за незбравим детски рожден ден.
Използвайте само бои предназначени за фейспейнтинг или боди-арт, в противен случай може да предизвикате тежки алергични реакции и обриви. Бъдете внимателни и избягвайте  чувствителни  зони като очите и устата.

Желанието  да сме полезни и да вдъхнем вяра в твореца у вас, ни провокира да стартираме това начинание и да ви дадем няколко бързи и лесни урока за рисунка на лице. На снимковия материал сме показали как с няколко стъпки можете да нарисувате пеперуда, пират, спайдърмен, лъвче. Ако имате ваши предложения за фейспейнтиг, както и снимков материал, ще се радваме да ги споделите с нас. А ако се нуждаете от професионалист за детско парти, тържество или празник моля свържете се с нас на посочените координати или направете поръчка тук.