Управление на подово отопление « Electro Group

1
Добави коментар

Управление на подово отопление

В момента вероятно си мислите за това колко ви е топло, как да увеличите климатика, кога най-накрая ще излезете в отпуска и дали да не направите няколко посещения на фитнес салона преди това. Разбираме ви. Не бихме искали да ви отвличаме с несериозни мисли като: доволни ли сте от отоплението в дома си, ще го сменяте ли, не е ли добре да потърсите начин да намалите още повече разходите си през зимата без това да се отрази на здравето и комфорта ви. И все пак се налага. Защото лятото е най-подходящият сезон да направите промени в това отношение. А и имате достатъчно време да проучите спокойно всички възможни варианти. Преди време писахме какви са предимствата на отоплителната система на умната къща. Сега искаме да ви запознаем с възможностите, които ви дава управлението на подово отопление чрез автоматизирана система.
Ако сте в процес на търсене на ново решение за отопление, ви препоръчваме да обмислите и варианта с подовото. То може да се монтира навсякъде, включително и в мокрите помещения. Поддържа равномерна температура и ви кара да се чувствате уютно, когато стъпвате по топлия под. То е тихо. Намалява натрупването на домашен прах. И освен това може да спести от 15% до 40% от разходите ви за отопление.
Сега си представете колко още можете да спестите, ако имате автоматизирана система за контрол, с която да управлявате подовото отопление от разстояние. Всичко зависи от настройките и дневния ви режим. То може да се включва автоматично малко преди да се събудите и дори не в цялата къща, а само в спалнята и кухнята например. Така, когато станете да се приготвяте за работа, ще ви бъде топло и уютно. Отоплението може да изключи малко преди да излезете.
Можете да управлявате всички вентили на подово отопление в дома ви. Зададената от вас температура може да се регулира автоматично спрямо това колко градуса е навън.
Умен дом с подово отопление е наистина вълшебна идея. Ще го усетите по удоволствието, с което се разхождате из стаите рано сутрин, а също и по портфейла си още в края на първия зимен месец. Автоматизираната система за управление на подово отопление е икономична, практична и удобна.
Откъснете се за малко от мислите си за плажа. (Нали съвсем скоро ще стигнете до него.) Помислете си как да направите така, че в дома ви да е лято през цялата година.
http://www.smarthomebg.net/

Публикувано на 22.06.2011 в 10:10 в категории Как да…, Умни къщи.

Етикети: автоматизирана система за управление на подово отопление, Електро груп, енергийна ефективност, умен дом, Умни къщи, управление на подово отопление

Можете да оставите коментар, или да използвате trackback от вашия блог.

Вашият коментар