Видео – VIP Fashion Group – модна агенция варна, модели, фото модели, кастинг, хостеси, конкурси за красота

2
Добави коментар

Ревю на бижута в МОЛ Варна

Altinbas
Презентация на новите три диамантени колекции на Altinbas
Организатор – Модна агенция VIP Fashion Group
Модели – VIP Fashion Group

8 години VIP Fashion Group
Грандиозен моден спектакъл се развихри по повод 8 години от създаването на една от водещите Модни Агенции в България – VIP Fashion Group, чиито собственик е Мира Матеева. Домакин на модното събитие беше Planet club – Варна, а на празника присъстваха над 400 VIP гости от цяла България.
За осем години Модна Агенция VIP Fashion Group е организирала над 400 модни дефилета, представяйки колекциите на най-известните родни и световни дизайнери. Агенцията е продуцент и организатор на едно от най-бляскавите модни събития – ФЕСТИВАЛ НА МОДАТАТА И КРАСОТАТА, както и на един от най-престижните и грандиозни конкурси за красота в региона – МИС ВАРНА. За девета поредна година екипът на Мира Матеева ще сътвори един истински спектакъл, на който ще бъде избрана новата МИС ВАРНА 2013. Той ще се проведе на 23 август в Гранд Хотел Варна.
За своя осми рожден ден от VIP Fashion Group бяха подготвили изискано ревю, на което бяха представени последните модни колекции на марките: REFLECTIONS, SARA PEN, LIST, BANDEROL и SAGE PLAZA.
Атракцията на вечерта беше участието и на част от най-малките модели на VIP Fashion Group на възраст между 6 и 11 години, които дефилираха с най-новата колекция на CARNIVALKIDS.
В модния спектакъл взеха участие най-добрите топ модели на морската столица, а по традиция бяха официално представени и новите лица на Агенцията.
Водеща на шоуто беше Дамяна Стойчева, а специални гости танцьорите от балет Арт Денс.
Фотограф Боби Решовски.

2011
Яна Димитрова е новата МИС ВАРНА 2011
Най-грандиозния конкурс за красота в България – МИС ВАРНА, организиран за седма поредна година от Агенция VIP Fashion Group, предизвика истински фурор сред присъстващите над 800 гости. В навечерието на 20 август в лятната градина на Гранд Хотел Варна 24-те претендетки за титлата се превъплатиха в образа на Клеопатра – Жената на всички времена.
По традиция всяко едно от изданията на конкурса е подчинено на конкретна оригинална и нестандартна идея. Този път темата бе Египет и няма да е пресилено да се каже, че подобен спектакъл няма къде другаде да се види у нас.

Fitness Mania – Ревю на бельо в Пловдив

Fitness Mania – Ревю в Хоризонт

Espresso Fashion

Откриване на VIP Fashion Club

2005 Cosmopolitian

Fitness Mania-4 години VIP Fashion Group

Модно ревю в комплекс Хоризонт

Fashion Mall Varna

2011 Miss Varna ревю Veteida

Фестивал на Модата и Красотата 2012

7 Години VIP Fashion Group

ALTINBAS ЕЛЕНИТЕ