Шофьорски курсове в Силистра – Учебен център Фаворит

1
Добави коментар

Шофьорски курсове в Силистра

Учебен център „Фаворит“ организира и провежда шофьорски курсове в Силистра за категориите: Категория М,А, Категория B, Категория С, Категория С+Е, Категория D, съобразени с вашето свободно време и индивидуални нужди. При нас работят утвърдени специалисти с богат опит.

Виж повече за шофьорски курсове в Силистра…

Възстановяване на контролни точки

 

Веднъж на 12 месеца водачът може да възстанови не повече от 13 точки (1/3 от лимита). За тази цел той трябва да премине курс за допълнително обучение, който се провежда всяка събота и е с продължителност шест учебни часа.

 

Виж повече за възстановяване на контролни точки в Силистра…

 

Карта за квалификация

 

Курс – Карта за квалификация на водача в Силистра. Карта за квалификация трябва да притежават всички водачи със свидетелство за управление на МПС от категории и под-категории С1, С1+Е, С, С+Е , Д1, Д1+Е, Д и Д+Е за извършване на обществени превози или превози за собствена сметка.

Виж повече за курс – Карта за квалификация на водача в Силистра…

Шофьорски курсове ADR в Силистра

 

Шофьорски курсове ADR за превоз на опасни товари в Силистра. Продължителност на обучението е 5 дена и включва: oсновен курс, превоз на опасни товари в цистерни, превоз на взривни вещества и изделия, превоз на радиоактивни материали.

 

Виж повече за шофьорски курсове ADR в Силистра…