Как да премахнем пъпките по лицето

35
Добави коментар
biliana
biliana

 
Необходимо условие за липсата на пъпки е подходящото почистване на лицето. Дори и в домашни условия може да се постигне идеална кожа.
Няколко пъти седмично лицето се почиства в дълбочина, при което се премахват мъртвите клетки.

За да се направи качествено почистване е необходимо кожата да навлажни и леко да се масажира с върховете на пръстите с пилинг продукти, съдържащи вещества, които успокояват и освежават кожата.
Друг начин на почистване е чрез почистване и подсушаване на кожата с памук, натопен в спирт или лосион. Така порите на кожата ще се почистят от мъртви клетки, прах и остатъчни козметични продукти. Така почистената кожа се освежава с лек антибактериален крем.
Почистването на кожата на лицето от грим е необходимо да бъде извършено с тоалетно мляко и лосион. Остатъците от разгримирващите продукти се отстраняват с топъл компрес.
И ако въпреки всички съвети пъпките се появят…
Първо направете парна баня на лицето, почистете добре ръцете си и с помощта на козметични тампони леко изпънете кожата около пъпката и изстискайте течността отгоре надолу. След това почистете всяка третирана пъпка с лосион за лице и нанесете отгоре щифт.