Двете момичета с най-хубави дупета в България ще се женят

8
Добави коментар
zdravkopetrov
zdravkopetrov

И двете са решили да станат булки. Ергени, плачете, пише “Монитор”. Най скъпото ни отнемат, бихме добавили ние. Победителка в националния конкурс за Дупе 2008 г. Биляна Йотовска наскоро се завърна от световното състезанието за най-апетитни задни части, което се проведе във Фрнция, където този път победи бразилката. Това ни най-малко не помрачи настроението й, защото вече от десетина месеца тя се радва на годежен пръстен от приятеля си Митко – един от най-известните културисти у нас.

Двамата стягат скорошна сватба. Те държат заедно магазин за спортни стоки, така че ще могат да си позволят лъскаво сватбено пътешествие. Биляна освен модел е и страхотна художничка. Тя е вероятно единствената ни манекенка, завършила Академията за изобразителни изкуства в София и твърди, че когато слезе от подиума ще се върне към рисуването като професия. Засега рисува картини само за приятели и роднини.

Кристина Димитрова, която е и най-красивото дупе в света за 2007 г., ще се вземе с приятеля си Антон, строителен предприемач, при когото се върна след раздялата си с бившия водещ на „Мело тв мания“ и вокал на „Ъп даун“ Наско Михайлов.

„Той е много силен мъж, оприличавам го на спартанец, за жена може и война да поведе. Мисля, че всяка нормална дама би искала да има такъв мъж до себе си. Трябваше да избира между мен и момичето, с което беше започнал да излиза. Избра мен, въпреки че нещата между тях бяха сериозни. Наско за нищо не е виновен. Просто реших да се върна при този мъж.

„Той може да намери хубаво дупе като моето, но момиче като мен няма да намери „, призна преди време Криси.

Vip-bg