Флюк / Fluke 1995

2
Добави коментар
kolizeum.net
kolizeum.net

Флюк / Fluke 1995

    Филм за нещата, които не винаги са такива, каквито изглеждат. Бизнесменът Том Джонсън катастрофира и се преражда в… куче. То е наречено Флюк от бездомница, която попада на него на улицата, но когато жената умира, Флюк остава на произвола на съдбата. Случайно се среща с друго куче – Ръмбо – и постепенно спомените започват да се събуждат. Флюк осъзнава, че не винаги е бил четириного и решава да намери семейството си. След много перипетии, той стига до градчето, където живеят съпругата и синът му. Флюк е твърдо убеден, че бившият му бизнес партньор Джеф Нюман е причинил катастрофата, която отнема живота му и е решен да му отмъсти. Но когато най-сетне успява да предизвика катастрофа и да рани тежко Джеф, Флюк разбира, че е сгрешил – самият Том е виновникът за собствената си гибел, заради студенината към семейството си и вманиачеността в работата си, която напълно е обсебила живота му.

Въпреки че главният герой е куче, филмът не е детски, а редицата комични моменти не го превръщат в комедия. Това е фантастична драма, която трогва до сълзи.

  
Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.