Стоманени тръби, фасонни части (фитинги), арматура, антикорозионна защита – Betta Contech Ltd.

2
Добави коментар
ivanov3221
ivanov3221

Начало

  

 

„Бетта Контех” ООД е българска частна компания със седалище в София. Основана е през 2008 година и оттогава развива успешно своята дейност.

Основната дейност на фирмата е доставка и продажба на едро на технологично оборудване за тръбопроводи, в т.ч. стоманени тръби, фитинги, фланци, клапани, изолационни и антикорозионни продукти, пластмасови изолационни сегменти, устройства за почистване и инспекция на газопроводи, пускови и приемни камери, пластмасови предпазни капаци за тръби и др.

Нашата цел и мисия е да предоставяме висококачествени стоки и услуги на нашите клиенти и партньори.

„Бетта Контех” ООД е изключителен представител за територията на Република България на продуктите за антикорозионна защита за стоманени тръби с търговска марка „ТИАЛ“, производство на руската компания ООО „Антикортехнологии“.

 

„Бетта Контех” ООД е дистрибутор за България на следните компании за стоманени тръби и фасонни части:
– Dylan Group – Холандия;
– FORTAN Systems GmbH – Германия;

 

„Бетта Контех” ООД подпомага Hoerbiger Kompressortechnik Europe Services GmbH с навлизането им на българския пазар, като осигурява проучване на пазара и осъществява комуникация между потенциални клиенти в България и регионалния офис на Hoerbiger в Гърция. Hoerbiger е производител номер едно в света на резервни части за бутални и винтови компресори и помпи. Компанията предлага цялостни инженерни решения за компресорни системи, както и извършва пълна рехабилитация на вече съществуващи такива, давайки съответната гаранция като за нови.