Столична учителка забременя от ученик

6
Добави коментар
kocet
kocet

Симеон обичал да се хвали с подвига си. Той дори имал клипче в телефона си, запечатало креватните уроци на госпожата…

Учителка по английски език чака дете от свой ученик. Преподавателката Ирина В., на 32 години, скандализира колегите си, след като из школото плъзнала мълвата, че поддържа интимни контакти с ученик от 11 клас.

Като капак на всичко дошла бременността й, която лъснала в началото на месец май, пише в. „Всеки ден“.

„Изумени сме, че се стигна дотам. Колежката отричаше, но на всички е ясно, че баща на детето, което чака, ще е ученик от гимназията на име Симеон.

Ирина е разведена от 2 години, няма си сериозен приятел и мъж, с когото да живее официално” – разказва учителка по литература от същото училище.

Предвид деликатната ситуация, бременната преподавателка е излязла в отпуск. Цялата гимназия е инструктирана да пази пълно мълчание по случая.

Тези дни на проверка се чакали хора от Столичния инспекторат, които също научили за случая след анонимен сигнал в интернет. Съучениците на момчето обаче колоритно разказват за „белята” със свои постинги в социалната мрежа “Фейсбук”.

Ученикът, който впечатлява с атлетична осанка, имал сексуални отношения с даскалицата от есента. Връзката им не била тайна за никого, тъй като Симеон обичал да се хвали с подвига си. Мълви се, че дори имал клипче в телефона си, запечатало креватните уроци на госпожата.

След като в началото на май се разбрало, че учителката е бременна, Симеон се променил. За отрицателно време успехът му се влошил – твърдят негови съученици.

БЛИЦ

19/07/2011