Проститутката Веси разнася СПИН в София

5
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Ексмодел иска 500 лева на час…

„Внимавайте!? Курвата Веси от квартал “Дружба” умишлено иска да лепне на клиентите си СПИН. Тя нарочно предлага секс без презерватив в обявите си. Заразена е отпреди година от турски клиент”.

Такъв текст е публикуван в един от най-големите сайтове за обяви, пише в. “Всеки ден”. Бърза справка в категорията “Ева търси Адам” показа, че действително има обяви от момиче, което се представя за Веси и действително предлага секс без презерватив. Офертата е за преживявания срещу 40 лв. на час.

Проучване показа, че проститутката Веси се е снимала и в няколко порно клипчета, които се въртят в нета. Допреди две години е работила в заведение в центъра на София, което се контролира от лице с прякор Ицо Дългия, който е част от бившата групировка СИК.

Впоследствие напуска клуба и започва да работи самостоятелно заедно с нейна приятелка. Освен в столичния квартал “Дружба” Веси се подвизава и като Василка и Ванеса. Василка я наричат клиентите й в квартал “Младост”, където  проститутката ги оправя на свой терен. Според информация в “Младост”, тя не е заразена от турски гражданин, а от циганин.

Официално регистрираните ХИВ серопозитивни лица у нас към днешна дата са към 2000 души. Неофициално се твърди, че над 8000 българи носят коварната болест.

Масово всички бардаци в София са пуснали профили на девойките си в мрежата. Според сутеньори, клиентите които идват от интернет носят близо 80 процента от приходите на бардаците. Част от проститутките не се отчитат и прибират парите сами.

Такъв е случаят с двадесет годишна софиянка на име Деси. Тя се представяла за бивш модел на реномирана агенция и искала заради това 500 лв. на час от клиент. Деси живеела в района на НДК заедно с майка си и ходела само по адреси.

БЛИЦ

 

 

19/07/2011