Нови премиери и програма: очаквай по Cartoon Network през май!

2
Добави коментар
slushamcom
slushamcom

Cartoon Network – очаквай през май 2010!

ГЕРОИ 108 – НОВА ПРОГРАМА!
Всеки ден от 18:25 часа
Начало: 31-ви април

Запознайте се с Герои 108 – нова поредица, пълна с приключения и хумор!

Много, много отдавна в Потайните Земи, Животните и Хората живееха задружно в мир. Каква идилия!

Спокойствието е нарушено, когато Животните биват настроени от императора Ти Гониш да се бият с Хората. Но има и лъч надежда: сформира се съюз на Герои, чиято цел е да възстанови мира между Животните и Хората.

Анимацията Герои 108 е създадена по древна китайска легенда и е изпълнена с битки срещу злото, приключения и хумор! Не пропускайте по Cartoon Network!

БЕН 10: ИЗВЪНЗЕМНА СИЛА
Гледайте новите епизоди 27-36!
Начало : 17-ти май от 17:10

Вашият любим герой отново е тук – гледайте новите епизоди на Бен 10: Извънземна сила! В епизоди 27-36 Бен ще разчита на някои от вече познатите ви извънземни, но очаквайте и нови. Омнитриксът отново ще изиграе някои трикове, така че се пригответе за още повече приключения …

Бен 10: Извънземна сила е историята на един малък герой, който набира увереност и ловкост като в същото време предава своите знания на следващото поколение герои. Бен вече не е малък и дядо Макс не е този, който го ръководи в разрешаването на загадките – сега е ред на Бен да стане лидер и да носи отговорност както за себе си, така и за братовчедка си Гуен и всички останали приятели, които се присъединяват към отбора му.

БЕН 10: ИЗВЪНЗЕМНА СИЛА – МАРАТОН
Начало : 1-ви и 2-ри май от 8:10 до 13:35

За всички тези, които искат да гледат отново епизоди 1 – 26, сложете омнитрикса и поведете битка срещу злодеите с Бен 10: Извънземна сила-маратон по Cartoon Network!

Етикети: Cartoon Network дете епизод игра

Публикувано в
Радио на 30 март 2010 г.