Мутри преследват Юксел Кадриев

57
Добави коментар
naskoki
naskoki

През последните няколко месеца черни облаци са надвиснали над главата на тв водещ на Би Ти Ви- Юксел Кадриев, научи „Шашаво“.

Най- прясната клюка гласи, че екранният партньор на Ани Салич е бил принуден да се изнесе тайно от дома си и да се скрие при приятел.

Причината за минаването му „в нелегалност” е, че по петите на новинаря са пуснали мутри – събирачи на дългове. В последните години Юксел е затънал до гуша в неизплатени кредити и борчове, които нямал финансовата възможност да връща в определените срокове. Говори се, че общата дължима от него сума възлиза на около 100 000 лева. Потърпевши от това са както банки, така и негови колеги, познати и приятели. Цялата минала седмица пред дома на Кадриев денонощно „дежуряло“ черно BMW със затъмнени стъкла. Две яки момчета с черни тениски и очила разпитвали съседите къде е Юксел, кога ще се прибере, кога за последно са го виждали… Някой обаче явно е успял да предупреди новинарят за внезапната „визитата“, тъй като той е успял набързо да се изнесе . Според мълвата водещият се е подслонил при един от малкото му останали верни приятели. Надявал се, че когато е на работа няма да го закачат, тъй като в Би Ти Ви има много охрана и камери, които записват всичко, случващо си пред и във сградата. Причина за целия този конспиративен екшън са дълговете, в които Юксел е затънал, разкриват запознати. Вместо да започне да ги погасява, той се укривал, не вдигал телефоните си и трупал нови, което още повече влошавало положението му.

 

След като преди броени дни стана ясно, че от есента ще има много промени в Би Ти Ви и че любимката на зрителите Ани Салич ще слезе от екран и ще мине зад кадър, съдбата на Юки все още остава неизвестна. Тази несигурност и възможността да остане без работа този път сериозно притеснили водещия.