Последното интервю на Ейми Уайнхаус

3
Добави коментар
irr
irr

Към творчеството си певицата е доста критична.

В „Дейли телеграф“ е публикувано, както твърди изданието, последното интервю на британската певица Ейми Уайнхаус. Журналистът разказва за срещата си с нея през март тази година в нейното студио. Тогава тя му разказала, как нейният баща я учил на музиката на Тони Бекет и Франк Синатра.

Към творчеството си певицата е доста критична. „Аз съм най-строгия си критик. И, ако не мога да извадя това, което ми се върти в главата, няма да се чувствам щастлива“. Журналистът Нил Маккормик, който е разговарял с певицата с учудване за самия себе си отбелязва нейната самокритичност. „Аз не съм родена изпълнителка, аз съм талантлива певица, но съм доста стеснителна“, му признала Ейми.

В интервюто тя му е споделила, че винаги преди излизането си на сцената се опитва да овладее нервите си.“Знаете ли на какво прилича това? Нямам предвид сантименталност или сълзи, това много прилича на състоянието, когато си влюбен, когато не можеш да ядеш, не можеш да си намериш място, това е точно същото. Но само минута след като изляза на сцената всичко отново е в нормалните релси. В минутата, когато започнеш да пееш“.

Авторът си спомня за своите ранни срещи с певицата, като започва от 2003 година и с признанието на Уайнхаус, че би искала да запише по- джазов албум, което, уви, никога няма да се случи.

Източник: Агенция КРОСС

Стани приятел на Поглед.инфо във facebook и препоръчай на своите приятели