Наши студентки в САЩ заснети голи от тайни камери

5
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Ваня Самоковарева и Ралица Джамбазова разбират, че в ъгъла на спалнята и на банята в апартамента им са скрити камери, притесняват се, че ще ги използват в порноиндустрията…

Две студентки от България, на бригада във Флорида открили тайни камери в наетия от тях апартамент.

Момичетата се притесняват, че някой може да злоупотребява с клипове от банята или спалнята им. Съвсем случайно Ваня Самоковарева и Ралица Джамбазова разбират, че охранителните датчици в ъгъла на спалнята и на банята в апартамента им са скрити камери.

Пътят на кабелите води до разпределителна кутия в заключен килер, където сигналът от устройствата се изпраща по интернет. И двете момичета работят като сервитьорки през лятото и са в Съединените щати от два месеца. Шефът им – бизнесменът Радж Армани, им дава свой апартамент, където да живеят.

Българките се съгласяват и се снимат за рекламните листовки на заведението. Армани обаче не им плаща, защото не били професионални модели. Така се стига до уволнение. Момичетата са притеснени, че трудовите им неволи са нищо в сравнение с престъпното посегателство върху личния им живот.

Полицията разследва кой е собственикът на техниката и къде са записите. Ралица се бои, че публикуването на клиповете в интернет може да застраши бъдещата й кариера като журналистка. И двете момичета се прибират в България през септември.

„Бях шокирана. Това е ужасно, изобщо не съм допускала, че нещо подобно може да се случи на мен или на приятелката ми. Тук сме само за едно лято да работим и да попътуваме“, казва Джамбазова пред Bay News 9. Момичетата веднага залепили със скоч и хартия отворите на камерите и заявяват, че напускат жилището в края на месеца.

Джамбазова, която е студентка от София, споделя, че е открила местен работодател чрез българската Sky Travel, помагаща на младежи да пътуват в чужбина, за да подобрят английския си. По думите й компанията намира работодател и урежда документите за пътуване, включително визите, срещу такса от 1000 долара.

Двете уведомили и „международната агенция, която им уредила пътуването, както и Sky Travel“.

БЛИЦ

 

28/07/2011