Тайните за красота на Светла Иванова

2
Добави коментар
temi
temi

Светла Иванова пусна нов летен хит с видеоклип – „Истински лъжи“, в който изглежда страхотно. Какви са тайните за красота на Светла Иванова, какъв е нейният стил и как поддържа форма?

Светла Иванова е българска певица и писателка. Има завършени две висши образования – „Предучилищна педагогика“ в СУ и „Поп и джаз пеене“ в НБУ, в класа на Етиен Леви.

Тя е едно от най-популярните имена в съвременната поп и денс/хаус музика, доказала се и на международната сцена посредством каналите MTV и VIVA. Пет от песните й (най-много от всички бг изпълнителки) са излъчвани в класацията World Chart Express на MTV.

Сингли с видеоклип: „Всичко е любов“, „Нас двамата“ с Румънеца и Енчев, „Взрив от ритъм“, „Обичам те до тук“, „Обичам веднъж“, „Това до мен“ feat. Hypnotic Rage, „Mr.DJ“/“Mr.DJ“ – remix, „Love story“/“Сластно“, „No!No!No!“/“Не казвай Не!“, „C’est la vie“, „Някъде там“, „Сладка отрова“/“Eres tu“ с Орлин Павлов, „Любов и кафе“.

Част от песните са събрани в албума „C’est la vie“ (Изд. Payner Music). Има издадени 2 DVD: „Всичко е любов“, със списание „Жената днес“ и „Love story“ – най-добрите видеоклипове, с вестник „Стандарт“. От началото на 2010-та година Светла Иванова пише през петък за вестник „Стандарт“. Рубриката й се казва „Глас“. А всеки месец от началото на 2011-та за сп. ELLE, България. На пазара са две нейни книги: „Забранено до 18!“ и „Светът в краката й“ (изд.Сиела). Лятното музикално предложение от Светла Иванова носи името “Истински лъжи”. Песента е по музика на Момчил Колев, аранжимент на DJ Rossko (бивш член на Deep Zone Project) и текст на Александър Петров. “Истински лъжи” е третата поредна песен на Светла Иванова (след баладата “Някъде там” и “Любов и кафе”), която ни представя от предстоящия  си албум. Той ще бъде издаден до края на годината. От него талантливата изпълнителка обещава да пусне в ефир поне още две песни, едната от които по нейна музика. Какви са тайните за красота на Светла Иванова, какъв е нейният стил и как поддържа форма?

Какво е твоето определение за красота? Светла Иванова: Красотата е в начина ни на живот и отношението ни към всеки аспект от него.

Какъв е стилът ти на обличане? Светла Иванова: Удобни дрехи, в които се чувствам добре и комфортно. Изчистени. Чисти. Такива, които са като част от мен. Обикновено съчетани с висок ток.

Кои са любимите ти модни марки и дизайнери? Светла Иванова: Нося само нещата, които ми стоят добре. Повечето не се намират в България, освен в магазините “Farenah Concept”, “Addicted” и “AllUare”.

Страдаш ли от шопинг мания или й се наслаждаваш? Светла Иванова: Не робувам на мании, но като всяка жена, която иска да изглежда добре, обичам да се обличам добре.

Колко чифта обувки имаш? Светла Иванова: Достатъчно, за да мога да ги съчетавам добре с всеки тоалет.

Малки или големи чанти? Светла Иванова: Според тоалета и повода.

Какви бижута носиш? Светла Иванова: Ежедневно – годежен пръстен, обици. Когато има повод разнообразявам.

Каква козметика използваш? Светла Иванова: Съобразена с нуждите ми на кожата в момента и според сезона.

С какви козметични ритуали започва и завършва денят ти? Светла Иванова: Обичайните: Душ. Грим. Обличане. После в обратен ред: Събличане. Разгримиране. Душ.

Какъв грим предпочиташ? Светла Иванова: Почти незабележим – подходящ крем, минерална основа, която не запушва порите, лек руж, леко подвити мигли с малко спирала върху тях, малинов гланц.

Кой е любимият ти парфюм? Светла Иванова: Coco Chanel Mademoiselle.

Влюбена ли си? Каква е връзката между любовта и красотата? Светла Иванова: Влюбена съм от десет години в един и същ мъж. Истинскта красота е в истинската любов.

Лесно ли сваляш дрехите пред обектива? Светла Иванова: Не ми се налага.

Коя е най-красивата част от тялото ти? Светла Иванова: Мъжът ми харесва всяка и това е най-важното.

Какво е отношението ти към пластичната хирургия? Възползвала ли си се от услугите й? Светла Иванова: Не съм и се надявам да успявам със спорт да поддържам добра форма.

Спазваш ли диети? Светла Иванова: Рядко и те не са нищо специално. Просто спирам да ям по много и след 19 ч.

Кои храни присъстват най-често в менюто ти? Светла Иванова: Течните.

Кои са най-големите ти хранителни изкушения? Светла Иванова: Няколко литра супау от която ти се надува коремът, но пък не се качва много. Как поддържаш фигурата си? Светла Иванова: Йога, бягане на плажа, в парка или на аеробен уред. Когато искам бързо да вляза във форма тренирам по 20 минути през ден на “Power plate” – платформа с вибрации. Редовно си правя ръчни антицелулитни масажи и ползвам специални продукти ежедневно.

Колко често ходиш на фризьор, маникюрист и козметик? Светла Иванова: На фризьор – 3 пъти в годината за подстригване. Доста по-често покрай професионални ангажименти, но винаги моля за по-бързи действия. Маникюр  в повечето случаи или докато съм на фризьор съчетавам нещата. Козметик – веднъж месечно. Обичаш ли да посещаваш spa центрове? Коя е любимата ти spa процедура? Светла Иванова: Да, но не и да вися там по цял ден. Харесвам масажите. Обичам да релаксирам, но предпочитам да е сред природата или просто, докато гледам река, море, океан. Обичам да живея край вода. Външната красота прикрива ли недостатъците в характера? Светла Иванова: Не. Прави ги по-забележими дори.

Коя е последната книга, която прочете? Светла Иванова: “Музика за хамелеони” на Труман Капоти, а днес ще приключа “Windows on the world” на Фредерик Бегбеде.

Как си представяш живота си след 30 години? Светла Иванова: Още по-голямо семейство с внуци, но като цяло спокойствие, пътувания, писане, красиви места, приятна музика, природа, мирис на море…

Каква е цената на красотата? Светла Иванова: Различна е. Зависи кой в какво я открива.

Снимки: личен архив

Виж видеото към новия сингъл на Светла Иванова „Истински лъжи“ 29.07.2011/Интервю на Биляна Божилова