Йоана Буковска вдигна сватба в ретро стил

48
Добави коментар
naskoki
naskoki

Бившата половинка  на Чочо Попйорданов- Йоана Буковска и избраникът й Иван Давидов, който е експерт по европейски проекти, вдигнаха сватба в ретро стил за чудо и приказ.

Младоженците се появиха с ретро автомобил, което в момента се смята за връх на модерното ред родния хайлайф. Кумовете и други сватбари също се съобразиха с ретро стила на придвижване и обличане. При отварянето на вратата на колата Иван подаде ръка на Буковска, но за зла участ роклята на актрисата се заклещи с дългия си воал във вратата. Трябваше да дойдат помощници, за да освободят дрехата на звездата.

Роклята е изработена от копринен шантунг от дизайнерката Вяра Георгиева.  Букетът бе направен от рози, а в косата на Йоана бяха преплетени много малки живи рози в кремав нюанс. Те пасвахаэидеално с вратовръзката на младоженеца и лентата през роклята.

Сред поканените бяха много роднини и артисти. За да поздравят колежката си се появиха   прочулият се от “Пълна лудница” симпатяга Герасим Георгиев– Геро, Милена Маркова- Маца от “Аламинут”, Деси Бакърджиева, легендарният Джоко Росич и др. Много от гостите предпочетоха да пропуснат църквата и да отидат директно в хотела, където щеше да тече купонът, предвиден за повече от 120 гости. Сред тях се очакваха Дони и Нети, режисьорът Иван Андонов, Малин Кръстев, Дочо Боджаков.

Горчиво за младоженците!