Жената с трите цици се завръща в “Total Recall”

62
Добави коментар
petiovd76
petiovd76

Жената с трите цици се завръща в “Total Recall”

от fpsy » 02.08

Неприятният римейк на “Зов за завръщане” току-що стана с една идея по-приемлив. В доста интересно интервю за Collider (което може да видите изцяло по-долу), режисьорът Лен Уайзман говори обширно за работата си по римейка, за разликите и приликите с оригинала, за 3D, за култовите реплики и актьорите, както и за доста други неща свързани с проекта, най-любимото ни от които е, че ще имаме няколко „Easter Eggs” сред които и Мери – култовата проститутка с трите цици, която е една от най-емблематичните попкултурни кино икони от края на миналото хилядолетие. Супер!

Силно ви препоръчваме да изгледате цялото интервю, но ако нямате 20 минути на разположение, ето кратко описание на най-важните неща, които колегите от Collider, предвидливо са подготвили.

– Действието няма да се развива на Марс и филмът няма да е в 3D.

– Филмът има различен тон от оригинала. Ще има класически one-liners, но те ще имат различна форма.

– Ще има „Easter Eggs” свързани с оригинала, единият от които е проститутката с трите цици.

– Ще има няколко големи екшън епизода, един от които е с колите на въздушни възглавници (може да видите снимки най-долу), заснет за 15 дни. Повечето от епизодите са заснети практически с ограничено използване на компютърно генерирани  ефекти.

– Снимките ще траят 80-85 дни и се очаква да приключат малко преди септември месец.

– На въпрос дали правят нещо, което може да се характеризира като “pushing the boundaries” Уайзман казва „да”. Снимат бойна сцена с техника, с която обикновено се снимат преследвания с коли. Камерата се движи с 56 км/ч и снимат боевете, точно като преследване с коли.

Ето и цялото интервю!

Пусни коментар