Коя е най-полезната диета?

5
Добави коментар
reina
reina

Коя е най-полезната диета?

Средиземноморската диета ще ви предпази и от рак на кожата

Сред многобройните диети, които спазват хората, за да се отърват от излишните си килограми, най-много се откроява средиземноморската. Този хранителен режим е любим на хиляди хора по света, защото освен че помага в борбата с мазнините, не лишава човешкия организъм от нищо.

Средиземноморската диета включва много зеленчуци, риба, маслини и зехтин. Можете също така да ядете паста или месо – единственото условие, ако искате да отслабнете, е да консумирате тези храни с мярка.

Друг голям плюс на тази диета е, че предотвратява най-различни болести. Последните проучвания сочат, че този хранителен режим предпазва от рак на кожата.

Учените обясняват, че храните, включени в средиземноморската диета, съдържат омега-3 мастни киселини и антиоксиданти. Именно те изграждат защитен слой срещу вредните слънчеви лъчи.

Ако се чудите на какъв хранителен режим да се спрете, средиземноморският е идеален вариант. Защото освен че ще извае тялото ви, няма да съсипе здравето ви, за разлика от много други диети, които могат да ви докарат големи здравословни проблеми.
бутон за споделяне

ВАЖНО: Ако публикацията Коя е най-полезната диета? ви е допаднала или има какво да добавите или попитате, молим, коментирайте я най-долу на страницата!

loading…

Здраве.вс препоръчва и: