Керемиди, керамични керемиди, битумни керемиди, метални керемиди, аксесоари за покрив.

3
Добави коментар
mchypothalamus
mchypothalamus

Керемиди – видове и тяхното приложение

Ако имате колебания какви керемиди да използвате за своя дом, то този сайт е за вас. Като важна част от къщата покривът трябва да бъде с приятен външен вид, но същевременно да осигурява защита от метеорологичните условия. Тук ще намерите информация за различните видове керемиди, техните модели и характеристики. Цените, които виждате в електронния магазин са с включена отстъпка.

Направете поръчка за керемиди и аксесоари

Надявам се да сме Ви полезни с нашите статии! Ако сте избрали керемидите за своя дом, посетете нашия електронен магазин. При закупуване на големи количества, консултантите ни ще се свържат с Вас със специална оферта. След като направите поръчка, в зависимост от количествата и местоположението за доставка наш сътрудник ще Ви направи оферта за доставка. Ако имате допълнителни изисквания, може да използвате формата, която присъства на страницата на всеки продукт. За други въпроси, чиито отговор не намирате в сайта нашите консултанти са насреща, за да ви помогнат! Получете професионална консултация и съвет, по най-удобния за Вас начин – Направи поръчка.

Сравни керемиди

За да улесним вашия избор сме създали възможност за сравнение на основните керемиди на база техните характеристики – тегло, разходна норма, покривна дължина и ширина, средна цена на кв.м. и обща дължина и ширина. Направете своя компетентен избор, използвайки опцията “Сравни керемиди“, повече информация за начина на сравнение, може да получите от тук.

Мострени покриви

Ако още не сте решили кой вид керемида да изберете за своя покрив, защото искате да ги видите на място, вече може да получите много повече, от това да Ви бъде показана отделна бройка, поставена на стелаж. В склада ни, намиращ се на Ботевградско шосе, № 296, са създадени специално за Вас мострени покриви с керемиди Тондах и Брамак. На тях може да бъде видяна цялата покривна система – различните модели керемиди, с подходящите за тях аксесоари. Повече за мострените покриви може да научите от тук.

Полезни статии за керемиди и покривна система

Тук ще намерите и статии по видове керемиди, които се използват най-често в практиката:

Керамичната керемида е керемидата позната ни от древността. Тя е доказала своите качества в продължение на стотици години. Ще откриете информация за най-прилаганите в практиката керамични керемиди. Предоставяме ви възможност да сравните техните предимства и да направите своя избор. В категорията са включени както често срещаните и добре познати гръцка, сръбска и българска керемида, така и добиващите все по-голяма популярност керемиди Тондах.

Посочили сме различните модели бетонни керемиди Брамак. Сред които най-голяма популярност имат Атика и Спектра. Атиката представлява керемида наподобяваща възрожденски стил с висока вълна, тя е предпочитана от хора ценящи индивидуализма. Ще научите защо керемидите Брамак са предпочитани пред други покривни продукти. В категорията сме предоставили информация и за професионалисти, интересуващи се от необходимите аксесоари при изграждане на покривната система Брамак.

 През последните години битумните керемиди придобиха популярността на модерно и търсено решение при покриване на покриви. Чрез своята богата цветова гама, модернистични форми и дълъг живот, те са предпочитан продукт за съвременно строителство. В категорията може да прочетете полезна информация за начина им на полагане, както и за различните класове битумни керемиди.

Със малкото си тегло и големи размери на панела, металните керемиди се монтират бързо и лесно. В категорията сме включили и други техни предимства, които ги правят предпочитани при изграждане на покривни конструкции. Представили сме информация за аксесоарите, които се използват при поставяне на метални керемиди.

 Видео обучения

В категорията “Видео обучение” ще можете да се запознаете с видеоматериали, представящи отделните елементи от покривната система, както и изграждането на цял покрив – започвайки от гредите, до полагането на керемидите. Всички елементи от покривната система може да ги поръчате от електронния магазин.

Условия за предявяване на рекламация:

Рекламация на продукти, изпратени от електронния магазин се предявява единствено, ако има съставен протокол при тяхната доставка.