Цялостно изграждане и обзавеждане на механа – барбекю

4
Добави коментар
emata
emata

Начало
»

Акценти
»

Цялостно изграждане и обзавеждане на механа – барбекю

12.08.2011

Преди броени дни Григор успя да завърши един уникален проект, с който се беше ангажирал през последните два месеца – да изгради от нулата едно прекрасно място и да сбъдне една многогодишна мечта. Много труд и много желание съпроводиха изграждането на тази уникална механа. Със следващите няколко снимки ще ви покажем от къде започна всичко и какъв е крайния резултат. Надяваме се да ви бъде интересно.

 

Ето така започна всичко…

След изграждането на основната конструкция, започна и по-сложната работа, а именно превръщането на тези греди в нещо наистина уникално и много красиво.

Това е външното барбекю, погледнато отпред. Съвсем скоро на полянката ще порасне тревичка и всичко ще е съвсем завършено. 

Тук Григор поставя последната ръка лак, за да може да защити дървото от всякакво гниене и нападения от дървояди.

След два месеца усилен труд спокойно можете да седнете и да изпиете по питие тук. Масите и пейките вече са изпробвани и гарантирано носят на много веселба.

За по-студените дни е готова за работа и вътрешната камина.

На разположение на гостите на механата е и уникална закачалка от масив. Повечето хора ако видят какво беше това парче дърво преди Григор да започне работа по него – никога няма да повярват какво е направил…

В закачалката има вградено осветление, което изцяло завършва пластиката.

Ето го и макета на механата, който е изработен от малкия и собственик. Остава само да израсте и дръвчето, което той е заложил в проекта 🙂

Още снимки можете да видите ТУК