Пияната Сашка на лов за мъже/снимки/

12
Добави коментар
hydroxoow
hydroxoow

вторник, 16 авг 2011 г. 17:02 ч.

Със сигурност кака Сашка е забравила за инцидента с алкохола-менте, който щеше да я погуби миналата година. Човек на Blife видя с очите си как Дупнишката мадона обръщаше чашка, след чашка в „Час пик“ на Слънчев бряг. Освен, че се натряска, Сашето налетя и на Павлин Чипев – участник в „Биг Брадър“

След като се скара с хомосексуалното си приятелче, подвизаващо се под името „Екстрийм“, дупнишката Мадона отново е решила да налети на нещо младо. Човек на Светския звяр засече едрогърдата блондинка в култовата дискотека „Час Пик“ миналата седмица.

 Този път обект на сексуалните й щения стана един от участниците от „Биг Брадър Фемили“  – Павлин Чипев. Изглежда Сашка не се притесняваше от факта, че младокът е женен и – цяла вечер демонстрира интимност с него.

Без капка свян Сашето показваше задните си части на Чипев, а той от своя страна я гледаше доста заинтересовано. Това се понасяше по-леко като гледка, но усещането Сашка да ти се отрие с потните си телеса… вече е страшно!

По някое време към компанията на Сашка и Павлин се присъедини и победителката от „Биг Брадър Фемили“ – Ели Кузмова. Пловдивчанката е заприличала поразително на мъж, след като скъси косата си и отслабна драстично. Тя също не пропусна да поинтимничи с изпълнителката на „Левовете в марки“.

Преди време в медиите се появи информация, че Васева е имала здравословни проблеми, след употреба на алкохол – менте. Със сигурност кака Сашка е забравила за инцидента, защото обръщаше чашка, след чашка, като на финала не успя дори да стане, а танцуваше от място.