Футболни прогнози и анализи

2
Добави коментар
jimflex
jimflex

Футболна прогноза: Арминия Билефелд – Борусия Мьонхенгладбах:  2

Заложи €10 вземи €30 БЕЗРИСКОВ ЗАЛОГ от Betfair!

В тази 1/4-финална среща от турнира за купата на Германия Арминия Билефелд приема Борусия Мьонхенгладбах. Сензации, макар и рядко, имаше и в тазгодишното издание на надпреварата, а най-приятната от тях е именно Арминия. Тимът, който в момента се подвизава в аматьорския футбол на страната, успя да си осигури място сред последните 8, но преодоляването на тази фаза изглежда изключително трудно. Сега на пътя на аматьорите застава един от най-силните отбори в страната през настоящия сезон. „Жребците“ демонстрират фамозен футбол и продължават да записват страхотни резултати.

Турнирът за купата на страната е просто един допълнителен бонус за Арминия, която без никакво съмнение ще изпита удовлетворение след края на кампанията. Това достигане до 1/4-финалите е огромен успех за аматьорски тим, но в най-скоро време тимът ще промени своя статут. Това се дължи на факта, че в момента тимът се намира на лидерската позиция в 3-ия ешелон и почти сигурно от следващия сезон ще се завърне сред професионалистите.

След един кризисен период през февруари Борусия Мьонхенгладбах отново намери себе си и започна да действа изключително. Март беше почти безупречен за тима, който завърши с огромен процент на спечелени двубои. Само в един случай момчетата на Лусиен Фавър не стигнаха до победата, като завършиха при равенство 2-2 срещу Майнц. 

Хубавото за „черно-белите“ е, че те се чувстват изключително добре както на своя „Борусия Парк“, така и далеч от него. Непосредствено преди тази среща те имаха 2 поредни гостувания, които успяха да спечелят. И двете по предварителни очаквания бяха изключително трудни, но Борусия направи така, че победите в тях да изглеждат като детска игра. В първия случай момчетата на Фавър съкрушиха Байерн Мюнхен на „Алианц Арена“ с 0-2, а след това победиха Хофенхайм с 1-4.

Очаквам силната победа при визити да продължи и да осигури място на тима сред последните 4 в надпреварата.