Иван и Ирина проговориха!

1
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Иван и Ирина Сарачинова са заедно вече 5 месеца, а Опосумът е толкова влюбен, че е готов на мига да се ожени за „Най-добрата майка”

Иван Христов и Ирина Сарачинова проговарят пред „24 часа” без вина за случилото се по между им. Изданието ще публикува интервю с тях, където двамата ще разкажат как е започнала аферата им и в какво ще прерасне. Откровенията на най-заклеймяваната двойка в последно време ще видим в събота, когато колегите ще публикуват цялото интервю.

Ако мислите обаче, че връзката им е била летен флирт или просто секс, грешите. Иван и Ирина Сарачинова са заедно вече 5 месеца, а Опосумът е толкова влюбен, че е готов на мига да се ожени за „Най-добрата майка”. Ирина обаче успява да го възпре ентусиазма на новото си гадже и го убеждава, че все пак първо двамата трябва да се разведат. Те очевидно не крият чувствата си пред „24 часа”, които дори са публикували романтична снимка на фона на залязващото слънце.

Ирина Сарачинова има две деца – на 3 и на 5 години, докато Иван има дъщеричка на 6 г. Къде ще живеят децата им, кога ще има развод и ще продължава ли Ирина да работи със съпругата на Иван, предстои да разберем.

Предположенията засега са, че Вихра ще си остане „Отчаяна съпруга”, докато Ирина повече няма да бъде „Най-добрата майка” и ще се оттегли, като „по-виновна”.

Дали връзката на Ирина и Иван е пиар, само те знаят. Но прогнозите на Razkritia.com се сбъднаха – започва се голямото даване на интервюта по всички възможни телевизии.

18/08/2011