Игри с коли онлайн

4
Добави коментар

Ето че вече имаме възможност да играем на игри с коли по всяко време и почти на всяко място. Това стана възможно благодарение на напредъка на Интернет и новите технологии, които ни дават възможност да играем на телефона си или на лаптопа в близкото кафене.

Игрите с коли биват няколко вида, всички интересни и по своему увлекателни и забавни.

1: Игри с тунинг – Този вид игри с коли представлява виртуално модифициране на автомобили от различни марки и модели. Според вашите предпочитания можете да изберете да модифицирате двигателя на автомобила или външния му вид. Първото се нарича оптичен тунинг, а второто силов такъв. Както е широко известно тунингът е най-развит в САЩ и Япония, а последните години навлезе широко и на територията на България.

2: Игри с камиони чудовища – Тези игри са едни от най-харесваните от раздела с игри с коли. Представляват огромни камиони, които мачкат всичко, което се изпречи пред гумите им. Не блестят със сложен сюжет и невероятна графика, но са забавни и интересни за аудиторията.

3: Игри с бъгита и АТВ – Игрите с бъгита и АТВ навлязоха сравнително скоро на мода, но затова пък бързо превзеха сериозен дял от потребителския интерес и бързо се наложиха в специализираните сайтове.

4: Игри с Формула 1 – Няма фен, които да не посяга към тези игри ежедневно. Най-често представляват следното – писта, която се гледа от горе, а вие управлявате предварително избрана формула. По-добрите игри предлагат и настройки на болида, преди да започне състезанието. Но за тези игри трябва да сте фен и на реалната Формула 1 и да знаете детайли от настройките, които се правят по болидите.

5: Рали игри – Това е най-голямата от категориите с игри с коли. Всички игри от този тип имат състезателен елемент и целта при тях или да финиширате с най-добро време, или да завършите на първа позиция.

Всички по-горе описани видове igri s koli ще откриете на сайта за игри с коли, мотори камиони, бъгита, самолети и танкове.