Скандал с голи снимки на Черната Златка /снимки/

70
Добави коментар
krisi_d
krisi_d

събота, 20 авг 2011 г. 13:06 ч.

Няколко български красавици, сред които най-известната е Мис Плейбой 2009 Златка Димитрова, фигурират в каталог на чуждестранен сайт с голи модели, пише HotArena.net

Сайтът не е с типично порнографско съдържание, а е рекламиран като конкурс за еротични модели от цяла Европа. Едно от условията за участие в него е моделките да се снимат както майка ги е родила. 

Въпреки, че сайтът не е в типичния смисъл на думата „порно“, хора, запознати с подобен род конкурси, до които HotArena.net се допитали, подозират, че той е просто параван на каталог за платени момичета. 

 „Това са пълни глупости и излмишльотини. Видях снимките. Да мои са не отричам, но са правени за белгийско списание. Имах договор за тази сесия. Изпълних си ангажиментите към списанието, получих си хонорара, а после кой и къде ги е публикувал не ме интересува. Казаха ми, че в сайта имало снимки на друго момичета от България, аз мога да говоря само за себе си“, обясни Злати

Златка каза, че се е изморила да опровергава слуховете по неин адрес. „Понякога се ядосвам, но сякаш започнах да свиквам и нищо не е в състояние да ме учуди“, заяви за Blife  Златка Димитрова.