Златка: Снимките бяха за белгийско списание!

1
Добави коментар
Kikicata
Kikicata

„Качени са без моето знание“

Черната Златка опроверга слуховете, че се е снимала в сайт за компаньонки.

„Снимките не са правени за сайта missaphrodite2012.com. Еротичната сесия бе за белгийско списание. Оттам нататък какво се е случило с фотосите ми и къде са публикувани, не знам.

Но те са качени на сайта без моето знание”, възмути се Златка Димитрова пред blife.bg по повод порно скандала, който гръмна наскоро.

Припомняме, че преди няколко дни наяве излязоха снимки на Златка Димитрова от еротичен сайт. На фотосите плеймейтката се е снимала чисто гола в предизвикателни пози.

В missaphrodite2012.com има още няколко голи сесии на известни български момичета, а според запознати сайтът бил параван за платени компаньонки. Електронното издание официално организира конкурси за еротични модели.

Вероятно собствениците на сайта са си услужили със снимките на Златка Димитрова без нейно знание. Това няма да е прецедент в историята на българските плеймейтки, пише kliuki.bg.

Само преди година друга Мис Плеймейт – Николета Лозанова, пропищя от злоупотреба с нейни голи фотоси в сайт за компаньонки. Половинката на Божинов бе категорична, че никога не се е снимала за подобна страница.

 

Разпечатай
Изпрати