Шок и ужас! Марта Вачкова гола на плажа!

11
Добави коментар
mayaiv
mayaiv

Шок и ужас! Марта Вачкова гола на плажа!

27 август 2011
  Любопитно
   

Без капка свян актрисата бе захвърлила банския си костюм и гордо се разхождаше по пясъчната ивица

Телевизионната звезда Марта Вачкова се пече на плажа в Резово както майка я е родила. Това вся шок и ужас у някои курортисти. Други пък побързаха да запечатат паметния момент с телефони и фотоапарати. Марта не се притесни от любопитството на околните и спокойно отдъхваше в компанията на дъщеря си Рада, пише вестник „Всеки ден“.

Кадрите са шокиращи.
Чиста гола, без нито една дреха по себе си. Без капка свян актрисата бе захвърлила банския си костюм и гордо се разхождаше по пясъчната ивица. Марта буквално втрещи останалите туристи не само с голотата си, но и поради факта, че всички са облечени, защото въпросният плаж не е нудистки.

Дъщерята на легендарния актьор Григор Вачков от години се хвали, че не познава задръжки и не се срамува от нищо. „Лошотията трябва да се крие, а не голотията“, поучавала тя колегите си, които не изповядват философията й. Актрисата, която в момента е водеща на токшоуто „Жените“ по БНТ, не слага бански от дете. Преборила е срамежливостта и на дъщеря си Рада и двете събират тен, покрити само с крем. Преди години обаче Марта предпочиташе закътани кътчета на Северното Черноморие и малцина бяха хората, виждали я в натюр. Незнайно защо това лято Марта е решила да осветли телесата си за по-широка публика.

Южното Черноморие и конкретно плажът в Резово е хит тази година. Селцето, което е на метри от турската граница, е предпочитано място заради красотата и относителното си спокойствие. Плажът там обаче е съвсем малък и няма отделно място за нудисти. Всички ходят с бански и дори не се срещат жени, осмелили се да покажат гърдите си. Причината е, че мястото се посещава от артистично настроени софиянци и елита на театралната и тв гилдия. Всеки спазва благоприличие, а мнозина се страхуват и от папараците, които дебнат цяло лято на морето.

В края на 90-те Вачкова позира гола пред обектива на своя приятелка. Една от тези снимки дори беше включена в изложба на Министерството на културата. Явно е, че открай време тв водещата не се тревожи за фигурата си и радва щедро хората с апетитните си форми.

източник: novini.bg