Тайните за красиво тяло на Мила Кунис » ПОТАЙНОСТИ

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

Звездата на Мила Кунис изгря с ролята й на балерина в кинопродукцията „Черният лебед”. В последния си филм „Friends with Benefits”, чаровницата си партнира с Джъстин Тимбърлейк в доста горещи сцени. Въпреки че все още е млада и няма проблем с килограмите, заради ролята сексапилната брюнетка е трябвало да бъде в перфектна форма. Тайните за красивата си фигура актрисата сподели пред списание „Shape”.

Известният треньор на знаменитостите Brian Abercrombie е помогнал на Мила да постигне добри резултати. Системата на обучение, която той използва подобрява силата, бързината и издръжливостта. Фокусът на тренировките е върху цялото тяло, а не към отделна част.

За ролята актрисата е трябвало да спортува от три до пет пъти в седмицата. Тренировката включва 6 серии упражнения с различни тежести за 40 минути, без прекъсване. Освен това Мила е трябвало да се храни с добре балансирана храна с ниско съдържание на въглехидрати, протеини и мазнини.

Друга интересна подробност около добрия външен вид на красавицата са процедурите за лице и тяло , които си прави. Мила сподели, че за да изглежда перфектно на премиерните прожекции на „Friends with Benefits“, е изхарчила солидна сума при известния козметик Скот Винсент Борба. Той прави процедури със скъпоценни камъни като диаманти и рубини, чиито антиоксидантни качества даряват кожата със сияен блясък.

Мила Кунис е в перфектна форма за премиерата на „Friends with Benefits“

Автор: Делица Цонева

Снимка: Instyle