Какво искат да знаят мъжете

3
Добави коментар
Just_Fabulous
Just_Fabulous

Мъжете са любопитни на тема секс точно, колкото и ти. Виж темите, които ги държат будни през нощта.

Един приятел ми каза, че приятелката му еякулира, когато получи оргазъм. Занася ли ме?
Течността се изхвърля от уретрата след оргазъм и по тази причина много експерти смятат, че е урина. Има обаче и такива, които мислят, че мистериозният секрет се произвежда от жлезите на Скин, които се намират от двете страни на уретрата на жените, и може да наподобява като състав мъжката еякулация (е, с изключение на сперматозоидите).

Кое е по-важно по отношение на размера – дължината или дебелината? Как би могъл да компенсира един мъж?
Като се има предвид, че вътрешните две трети на вагината не са толкова чувствителни, колкото първата третина, не е задължително по-дългият пенис да е повод за повече удоволствие. По отношение на дебелината, някои жени определено имат склонности към по-дебели пениси. Ако си на страната на тънкочленестите мъжаги, можеш да се привеждаш в хоризонтално положение, докато проникваш в нея в кучешката или да стискаш краката й между своите в мисионерската.

Гнусно ли е за момичетата, ако ги целуваме след орален секс?
Някои мацки дори се възбуждат от това, но има и такива, които са по-гнусливи. Можеш да разбереш от кои е твоята партньорка, като разчетеш езика на тялото й. Започни да си проправяш път нагоре по тялото й като целуваш корема и гърдите й, приближавайки се все по-близо към устата й. Ако обърне глава щом наближиш устните й, зарежи целувките. В противен случай можеш да действаш.

Етикети: възбуда, гадже, мъж, навици, настроение, секс, страст