Къванч Татлъту свалил 13 кг заради нова роля

25
Добави коментар
telemaniachka
telemaniachka

Къванч Татлъту свалил 13 кг заради нова роля

• От potv.bg • 30.08.2011 • 0/5

Любимецът на зрителките от турските сериали Къванч Татлъту (Kivanç Tatlitug), е свалил 13 килограма заради ролята си в новия сериал „Кузей, Гюней“ (Север Юг), който тръгва през септември  по турската телевизия, съобщава в. „Хюриет“.       

В сериала Къванч Татлъту  играе ролята на Кузей – буен и непокорен младеж, който често използва юмруците си.

За ролята актьорът прилага специална диета и режим, с които е свалил 13 килограма и е натрупал мускули, разказва  Къванч Татлъту  пред „Хюриет“. Взимал също уроци по уличен бой и спортувал интензивно.          

Новият сериал, който ще се излъчва по турската телевизия Канал Д, разказва за двамата младежи Кузей и Гюней (в превод от турски – север и юг), които изглежда са пълна противоположност.

Докато героят на Къванч Татлъту е нехранимайко, зарязал училището, Гюней, чиято роля се изпълнява от Буура Гюлсой (актьорът, който се превъплъти в образа на Толга от излъчения и в България сериал „Незабравима“), е студент по икономика, който работи, за да спести за магистратура.       

Сериалът „Кузей, Гюней“ (Север Юг)е продукция на продуцентската къща „Ай Япъм“, която създаде някои от най-успешните продукции, излъчени досега в Турция и чужбина, включително „Забраненият плод“ и „Листопад“.

Той е адаптация по романа „Джевдет Бей и неговите синове“ от нобелиста Орхан Памук.