Скандалната Оля Ашраф остана на улицата

5
Добави коментар
m.lasko
m.lasko

Бившата съпруга на палестинския доктор Ашраф, който изкара 8 години зад решетките в либийски затвор заедно с нашите медицински сестри, остана без дом. След 3-годишни съдебни дела скандалната дама и семейството й трябваше да напуснат апартамента на ул. „Георги Софийски“ срещу Медицинска академия в София.

„Граждани, не давайте вече подслон на Оля, нито на никого от фамилията й. Не я съжалявайте, че е самотна майка с малко дете. Тя живее именно от вашето благородство, състрадателност и добрина. Аз вече съм с разклатено здраве. Страхувам се за живота си, защото плевенската фамилия Мегови

вече пратиха в отвъдното двама здрави мъже

Те са свикнали да живеят на аванта, а когато потърсите парите си, ви плашат с полиция, с известни личности, дори с Румен Петков“, заяви собственикът на имота Александър Ковачев.

Междувременно д-р Ашраф ал Хаджудж обвини Оля, че е по-жесток мъчител от либийските палачи. Според него тя непрекъснато си измисля какви ли не лъжи, за да протака делото за развод, и не позволила на родителите му да видят малкия Раян, които пристигнали в София специално за това. Непрекъснато увеличава размера на исканата в началото сума от 22 000 евро. Освен това иска и половината от хонорара, който някога ще получи за книгата, която още дори не е написал. На всичко отгоре иска да му отнемат българското гражданство. „Чудя се как не се срамува да го каже. Аз го получих, когато още не се познавахме. Дадоха ми гражданство, докато бях в затвора, вече с две смъртни присъди, предстоеше третата. Това гражданство ми спаси живота“, обяснява докторът.