ИКЕА каталог 2012г. – мебели от магазина на IKEA

10
Добави коментар
lili757
lili757

Каталога на ИКЕА за 2012г. от днес 03.09.2011г. вече и на български.

След дълги години на очакване, най-голямата верига за мебели в света  отваря магазин и в България, а от днес всички ние можем да разгледаме каталога с новата колекция мебели и аксесоари за дома и онлай:

НАТИСНЕТЕ ТУК:

КАТАЛОГ НА ИКЕА 2012 – IKEA

Каталога на ИКЕА ще бъде разпространен и по пощата, като ще достигне до 750 000 български домакинства. Очаквайте го скоро и в своята пощенска кутия. В новия каталог на ИКЕА са представени различни мебели, разделени по категории:  дневна, спалня,  детска, баня, офис, кухня, текстил и т.н., както и разнообразни аксесоари за дома и обзавеждането –  килимчета, лампи, етажерки, огледала, спално бельо и много други.

Изключително интересно е, че в  магазин ИКЕА, ще  може да намерите не само хубавите мебели, които са Ви необходими, но и много красива, стилна и интересна декорация за вашия дом: свещници, вази, рамки за снимки, картини,  декоративни възлглавнички и много други.

Разгледайте каталога на IKEA за 2012г., за да научите повече за всичките 7 500 артикула, които ще се предлагат в новият магазин на шведската верига за мебели ИКЕА в България и не пропускайте предстоящото му откриване,  което ще се състои на 20 септември в София от 10 часа.

Адрес на магазин ИКЕА :  гр. София,  Околовръстен път 216, близо до кръстовището с Бистришко шосе.

[smartads]

.

снимка: ИКЕА

Източник снимка: www. vesti.bg