Гореща тенденция: цвят горчица » eMODNO да имам

2
Добави коментар
Deq
Deq

Вече сме на прага на есенния сезон, който е един от най-колоритните и ни потапя в многообразие от топли и ярки нюанси. Тази есен палитрата от багри също е завладяваща, но безспорен хит ще бъде, така нареченият цвят горчица .

Горещата тенденция наблюдаваме в колекциите на Isaac Mizrahi, Fendi, Giambattista Valli, Gucci, Hermes и много други. Те ни потапят в атмосферата на новия сезон, чрез завладяваща богата палитра от есенни нюанси – от пастелно жълто до тъмна орха. Така актуалното жълто през лятото, преминава в нова по-тъмна и наситена гама.

Няма да сбъркате, ако заложите на аксесоари в цвят горчица. Те ще обогатят визията ви и ще й придадат много шикозно и елегантно звучене. В колекциите на големите модни брандове виждаме стилни чанти, обувки и дори чорапи в актуалната тоналност.

Както винаги, ако искате да се огледате за нови тенденции, просто вижте с какво са облечени знаменитостите. Много от тях вече са влюбени в новия цветен хит. Клеър Дейнс и младата модна икона Блейк Лайвли са заложили на рокли в актуалния цвят, Риана е предпочела да акцентира със сако в същата гама, а прелестната Роузи Хънтингтън се появи с тоалет на Gucci, чиято горна част е в нюанс на „горчицата“.

Специално са вас открихме няколко интересни предложения от онлайн магазините, които са чудесно решение, за да обогатите вашия стил. Смело подновете гардероба си, залагайки на новата гореща тенденция!

Изберете страхотен блейзер или мини рокля в есенни багри от магазин boohoo.com!

Предлагаме ви стилна рокля на D&G и чанта в цвят горчица от колекцията на онлайн магазин yoox.com.

Заложете на интересни обувки на атрактивни цени от онлайн магазин schuh.co.uk.

Автор: Делица Цонева