Митьо Пищова – ПР на Бриана

13
Добави коментар
hydroxoow
hydroxoow

четвъртък, 8 сеп 2011 г. 11:55 ч.

Фолк певицата Бриана, която се кандидатира за кмет на Левски щяла да се допитва до Митьо Пищова как да спечели симпатиите на избирателите.

Представям си се като кмет, защо не?

Така кандидатката на партия „Социалдемократи“ за кмет на Левски Боряна Пантелеева, по известна като фолкпевицата Бриана коментира бъдещето си в предаването Бодилник на ТВ7. Хората ми показват, че ме харесват и че разчитат на мен, допълни още 26-годишната жена.

На изборите Бриана ще се яви с рожденото си име, а не с творческия си псевдоним.

За да е по-убедителна за сърцата на съгражданите си малко преди да се втурне в кампанията кандидат-кметицата се сдоби със силиконов бюст.

Бриана има опит с предизборните кампании още от 2009 г., когато е била на 8 място в кандидат-депутатската листа на Социалдемократи.

Предложението да се втурне в политиката Боряна получила след свой концерт в Червен бряг от председателя на партията Иван Иванов. За да е по-убедителен, той дори я снабдил и с четиво за програмата и целите на социалдемократите. „Хареса ми и реших да опитам“, каза пред ТВ7 Бриана.

По време на кампанията си кандидат-кметицата ще пее сама.

Тя ще поиска ценни съвети и от добрия си приятел Митьо Пищова как да агитира съгражданите си. „Ако други кандидати поискат да пея по време на тяхнатакампания, ще го направя, защото това е работа“, призна още претендентката за кметския стол в Левски.