Нова мода: Парфюм с аромат на…

47
Добави коментар
naskoki
naskoki

След като през изминалите години се изчерпаха повечето приятни аромати, френска козметична фирма се опитва да разбие пазара, като предлага на богати клиенти серия парфюми с аромати на телесни секрети, в т.ч. и на сперма.

Фирмата производител Etat Libre d’Orange се е заела да рекламира продукта си Secretions Magnifiques („Прекрасни секрети“) като набляга на това, че е наистина „провокативна“ и „смущаваща“ алтернатива на „Шанел“.

Във флакончето от 50 милилитра освен ухание на семенна течност се долавя привкус на слюнка, на кръв и на пот. Опаковката се продава за 76 британски лири, уточнява вестникът.

„Серията представлява нещо истинско, досущ като полов акт за обонянието, което предизвиква екстаз на възприятията ни!“ ­ гласи шокиращата рекламата на производителя. ­

„Езиците и половете се сливат, удоволствието експлодира и всичко за миг подивява!“- продължават да хвалят новия си продукт от фирмата.

За да може новият парфюм все пак да не бъде твърде зловонен, към него били добавени и есенции от сандалово дърво и кокосов орех. Те били призвани да балансират спецификата на телесните секрети.

Дали наистина богати хора са толкова разкрепостени и са толкова големи привърженици на новаторски идеи