Любопитни факти за секса – Забавни статии, стихчета, картинки, вицове, презентации и други смешни неща

2
Добави коментар
mayaiv
mayaiv

Любопитни факти за секса

Знаете ли, че…

Думата „f**k“, всъщност, е акроним. Той датира от дните, когато Англия е била малко населена, поради войни, пожари и чума. Кралят издава официално нареждане за възстановяване на населението. Оттам фразата f**k: „Fornicate Under Command of the King“ или на български „прелюбодействайте по команда на краля“ става всекидневие.
Мерилин Монро, най-възбуждащата икона на 20-ти век, признала на приятел, че въпреки нейните три съпрузи и парад от любовници, тя никога не е имала оргазъм.
Средният живот на презерватив от латекс на рафта в магазина е около две години.
14 % американци са правили секс със същия пол поне веднъж.
Според американска фирма за пазарно проучване, най-популярният размер на американски сутиен в момента е 36 c, нагоре от 1991, когато беше 34 B.
„FORMICOPHILIA“ е фетишът за каране малки насекоми да пълзят на вашите гениталии.
Мъжките прилепи имат най-високата степен на хомосексуалност, от който и да е бозайник.
Проучванията показват, че онези жени, които са ходили в колеж е по-вероятно да се наслаждават на орален секс (даване и получаване) от тези, които са спрели да учат след средното училище.
Брадата на мъж расте най-бързо, когато той предвижда секс.
В по-ранни времена е смятано, че мастурбацията води до слепота, лудост, внезапна смърт и други неприятни заболявания. Проучване показва, че не е така.
Женската дрешна въшка няма полово откриване. За да преодолее тази дилема, мъжът използва неговия свредловиден пенис, за да пробива вагина в женската.
Първата двойка, показана в леглото заедно по телевизията в праймтайма, са Фред и Уилма ФЛИНСТОУН.
Сексът не е биохимично по-различен от ядене на големи количества шоколад.
Хора и делфини са единствените видове, които правят секс за удоволствие.
На всяка „нормална“ уеб-страница се падат пет страници с порно.
Оргазъмът на прасе продължава 30 минути.
Мъжете, усреднено, мислят за секс на всеки 7 секунди. Жените, от друга страна, мислят за секс на всеки…. MMMM… къде аз бях?
Най-ранната известна илюстрация на мъж, използващ презерватив по време на полов акт, е рисувана на стената на пещера в Франция. Тя датира от между 12 000 и 15 000 години.
По време на 20-те години на миналия век, било смятано, че джазът причинява постоянна загуба на половите задръжки. Той бил забранен в много градове. Една компания стига дотам, че предлага „Jazz PROOF“ мебели.
VENERA OBSERVA е медицинското име за „мисионерската поза“.
Сексът е един от най-безопасните спортове, които вие можете да практикувате (ако използвате презерватив). Той разтяга и тонизира почти всеки мускул в тялото. По-приятно, отколкото плуване или 20 обиколки на стадиона.
Сексът е лек за умерена депресия. Отделя се ЕНДОРФИН в кръвния поток, създавайки еуфория и оставяйки ви с чувство на благополучие.
Сексът е най-безопасният транквилант в целия свят. То е 10 пъти по-ефективен от валиум.
Сексът облекчава главоболия. СЕКС сесия може да освободи напрежението, което облекчава кръвоносни съдове в мозъка.

|

Драсни коментарче по темата (ако може на кирилица, благодаря за което)