Discovery Channel с нова визия

46
Добави коментар
tvtv.bg
tvtv.bg

Тази есен Discovery Channel стартира новия телевизионен сезон с обновена визия и нова програмна схема. От 1-ви септември каналът въведе нова, по-смела и динамична визия. Успоредно с тази промяна Discovery Channel обяви и новите и интригуващи премиери, очакващи зрителите тази есен.

Промяната във визията имат за цел да приближат телевизионния канал още повече  до желанията и очакванията на основната му аудитория – мъже на възраст 25-39 години. В същото време каналът ще продължава да отразява уникалния баланс между забавление и знание, като по този начин привлича и по-широка аудитория – зрители на възраст над 15 години.

“Discovery навлиза в новия сезон с амбициозна поредица от програми и освежена визия, която може да се види във всички графични елементи и автореклами на  канала. Вярвам, че Discovery Channel, повече от всякога, ще представи на зрителите си в България уникален баланс от забавление и неподправено знание, по един смел и най-вече динамичен начин. Каналът е по-забавен, по-вълнуващ и дава много информация, за която да говорите с приятелите си” , коментира Александра Тиганас, програмен директор за Югоизточна Европа в Discovery Networks CEEMEA.

Една от основните премиери, които ще се отличат в есенната програмна схема на Discovery Channel e От Любопитство (Curiosity). Забележителната телевизионна поредица е създадена от легендарния основател на Discovery – Джон Хендрикс. Програмата е експедиция, която цели да разкрие истините зад най-вълнуващите житейски въпроси, като например „Можем ли да живеем вечно?”, „Има ли паралелна вселена?” или „Каква е целта на оргазма?”. Поредицата ще има 12 епизода и всеки един ще бъде представен от холивудска звезда като Морган Фриймън, Робин Уилямс или Мишел Родригез и много други.