Елитна или евтина – все е проститутка

2
Добави коментар
josephine_
josephine_

Руса коса, или поне наполовина руса, защото корените ѝ са прораснали и вече поне три месеца перхидролът не е имал шанс да прогори и без това изтощената косица. Само по сутиен е – черен – и не си личи дали е мръсен, но е раздърпан. Може би свалян милиони пъти. Под него няма почти нищо. Все още никой не ѝ е дал пари, за да си сложи силикон, макар тя да си го е заработила многократно. Леко се поклаща, заради неудобните обувки. И те са черни и са лачени. Токчетата й са обелени и малко кални. С минижуп и черен мрежест чорапогащник, скъсан на няколко места. Усмихва се, само когато приближи кола, доста е учтива и даже маха закачливо на всички. Ако колата е по-скъпа, се усмихва още по-широко и за подарък повдига минижупа. Дори да не й обърнат внимание, тя не се отказва. В промеждутъците между две коли е по-сериозна, дъвче дъвка и мляска, но и пуши едновременно с това. Цигарата е дебела, но не й пука, защото е слагала доста по-дебели неща в устата си. Тя е още тинейджърка, но трудно се забелязва под тежкия грим, а розовото червило отвлича вниманието от детския й, но иначе покварен поглед. Тя е проститутка. И е една от многото.

От тези, които виждаме на магистралата, по Околовръстното и по скритите, тъмни улички, без значение дали навън е жега или смразяващ студ. Тя е там и заработва. Продава тялото си за пари. И е евтина. За 10 лева прави свирки. Това е цената без пазарлък, може да бъде свалена и до 5. Има презервативи, но те не са задължителни. Всичко е по желание на клиента. За 20 лева е готова да продаде плътта си изцяло. Защото е продала душата си много отдавна.

Често тя е от ромски произход, но това няма никакво значение, стига клиентът да не е расист. И българки има достатъчно. Проститутки да искаш. Има всякакви.

И каталози има, разправят, с едни други момичета в тях. Красавици, често известни мадами, с манекенски форми.

Нито една от тях обаче не виси на Ботев и Сливница. Тя има iPhone 4 – бял, на който ѝ се обаждат, за да я наемат. Обувките ѝ са лачени, но са Prada и никога не са стъпвали на магистралата. Тя минава по нея само в Bentley или в най-лошия случай с някое мерцедесче, като условието е да е от най-новите модели с тъмни стъкла и лъскави джанти. Може и да не знае какво са джанти, важното е да са лъскави. Посещава най-гъзарските заведения и винаги яде нещо с рукола, защото в момента треволякът е хитова тенденция при храненето. Няма идея как е постигнат русият цвят на косата й, защото затова се грижи Тото, Лоло, Сисо или някой гей с подобно име, който е богът на коафьорите в момента. Спестява пари от сутиени, защото иска да покаже на всички силиконовите си цици. Силикон има и в устата, която и без розово червило също привлича вниманието. В погледът й отдавна няма нищо детско.Тя също носи мрежест чорапогащник понякога, но дупките по него са дизайнерски. Не се усмихва, когато види хубава кола, но усмивка разкрива избелените й зъбки, когато види ключовете от такава на масата. И тя пуши, но цигарите са тънки, защото държи на контраста. И тя е проститутка. Елитна обаче. И като нея има много.

От тези, които виждаме в снобарските барове и дискотеки, в лъскавите магазини и тузарските ресторанти. Продава тялото си за повече пари. Тя е скъпа жена. И тя прави свирки, но на мъжаги с възможности. Нейните услуги струват с няколко нули повече. За 1000 лева позволява да правят с нея всичко. Презервативът обаче е задължителен. Не би искала да е в неизправност. Това ще свали цената ѝ. А тя поддържа висок стандарт. Оттавна не помни какво е да имаш душа, камо ли за колко я е продала едно време.

Често тя е известна манекенка или певица, но в леглото това няма никакво значение, стига клиентът да е дискретен. И неизвестни красавици има достатъчно. Елитни проститутки да искаш. Каталози всякакви.

При нея всичко започна случайно. Първият път, когато ѝ дадоха парички да си купи нещо, беше изненадана, но свенливо прие „подаръка“ под формата на банкноти и си купи рокля. Хареса ѝ. Но трябваха и обувки към роклята, към обувките – чанта, подходящи бижута, прическа, маникюр. А после поиска още рокли и към роклите – обувки, но вече знаеше как може да ги има. По лесния начин! Разбира се, защитава тезата, че изкарва парите си от снимки за каталози на бански, ревюта в Милано или участия зад граница. Никога няма да признае, че през чаршафите ѝ Versace са минали доста платежоспособни господа. Ако ѝ кажеш, че е проститутка, ще е много обидена. Дори и да е от по-разкрепостените, можеш да я наречеш най-много „компаньонка“.

Първата, тази от магистралата,  ще ти разкаже как са я склонили да проституира още на 12 г. Поплакала е на сефтето. И след това също е ревала. Яла е бой и продължава да яде, когато не успее да заработи достатъчно за сутеньора. Няма да се оплаква обаче, отдавна е разбрала, че от това няма смисъл. Радва се, когато някой е доволен и пъхне бакшиш в прашките ѝ след акта. Не вярва, че ще успее да се отърве някой ден, вече не е сигурна и че иска, защото не знае какво друго би могла да прави. Тя обаче няма да те излъже, ще те погледне в очите и без да се смути ще ти признае, че е проститутка. Нищо, че не е елитна.

Всяка година в Европа жертви на трафик стават около 500 000 души, повечето от които са жени и момичета, заставени да проституират. По данни на Държавния департамент на САЩ, 80% от жертвите на международния трафик са жени, а 70% от тези жени и момичета стават жертва на сексуална експлоатация. Смята се, че на година от трафика на хора се печелят между 7 и 13 млрд. щ.д. Над 10 000 българки ежегодно минават границите на различни страни в цяла Европа, за да проституират, сочи статистиката за 2010 година.