Пожелания, поздрави и поздравления за новородено бебе 2

8
Добави коментар
julia.beleva
julia.beleva

Поздравления за появяването на най-новият член на Вашето семейство! Пожелаваме Ви животът Ви с него да е съпътстван от любов и добро здраве завинаги!

Вашето малко бебе ще Ви донесе много радост по различни начини… То ще добави меко докосване и очарование в дните Ви… От момента, в който го гушнете, ще заеме място в сърцата Ви с усмивката си и това е само началото… Малкото бебе ще расте много бързо, затова отделете време да го обичате много!…

Уверете се, че няма да изпуснете тези златни моменти с него!
Поздравления за пристигането на Вашият нов пакет от радост! Ще Ви пожелая много моменти на щастие през идните години с него!

Хората казват, че ако Бог целуне по челото бебе, то ще стане философ, ако е по устата – велик оратор, ако е по крачетата – известна танцьорка, ако е по ръцете – дете разбиращо от всичко, а аз искам да ви пожелая всички тези неща за вашето бебе. Поздравления!

Пожелавам бебето Ви да е очарователно, красиво и весело като майка си и като интелигентно като баща си. Нека късмета го следва винаги! Поздравления за новото щастие!

Поверието казва, че когато се види падаща звезда, тя ще донесе много късмет. Пожелавам на бебето и на Вас дъжд от падащи звезди! Поздравления!

Мило семейство, това е най-голямата радост за двама души! Обичайте детето си от цялата ви душа. Гордейте се с него! Честито бебе!

Всички пожелания и поздравления за бебе и новородено.