Злокобна травма / Bereavement 2010

1
Добави коментар
kolizeum.net
kolizeum.net

Злокобна травма / Bereavement 2010

    През 1989-та година, шест годишния Мартин Бристол (Спенсър Лист) е бил отвлечен от задния двор в къщата на родителите му в Майнърсвил, Пенсилвания. Греъм Сътър (Брет Рикаби), психар отшелник държи Мартин в свинеферма и го принуждава да гледа и да взема участие в неописуеми жестокости. Избрани на случаен принцип, жертвите на психопата изтърпяват неописуеми мъки в изоставения селски район. В продължение на 5 години местонахождението на Мартин остава загадка, но един един 17 годишната Алисън Милър (Алесандра Дадарио) идва да живее в района с чичо си Джонатан (Майкъл Бийн). Изследвайки новото си местообитание, Алисън открива, че има нещо нередно в селската къща надолу по улицата. Любопитството и обезпокоява това гнездо на злото и веднъж задвижило се колелото на ужаса няма да спре.

Държава:

Година:  
2010

Времетраене:  
107 мин.

Жанрове:  
Ужаси   
Режисьор:  
Стивън Мена 
В ролите:  

Алесандра Дадарио ,  Майкъл Бийн ,  Пейтън Лист ,  Джон Савидж ,  Нолан Джерард Фънк ,  Спенсър Лист ,  Валентина де Анджелис ,  Матю Миндлър ,  Брет Рикаби ,  Катрин Мейсъл, Ашли Уолф 

  
Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.