Площадката 2 / The Sandlot 2 2004

2
Добави коментар
kolizeum.net
kolizeum.net

Площадката 2 / The Sandlot 2 2004

    Най-страхотната банда се събира отново в продължението на класическия филм „Площадката”.

10 години по-късно, през 1972г. се появява новото поколение от ентусиазирани млади бейзболисти, които мечтаят да завладеят света. Соул Самюелсън и петима от неговите приятели с неохота се съгласяват да приемат три момичета в своя отбор и да ги използват като тайно оръжие срещу вечните си съперници. Соул е остроумно хлапе, което превежда на своя глухоням малък брат, Сами “Пръстите” Самюелсън и постоянно общува с него с езика на знаците.

Всичко върви чудесно, докато един космически кораб, собственост на бащата на едно от момичетата, случайно пада от другата страна на оградата. А за оставането на кораба на това място са отговорни не кой да е, а будещият съмнение г-н Мертъл и неговото куче, “звярът”. Децата отново са изправени пред предизвикателството да намерят начин да си върнат отнетата собственост и да се справят с ядящото деца куче преди техните родители да са разбрали за това.

  
Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.