Пръв поглед: И Джони Деп вампирясва в приказката „Тъмни сенки” на Тим Бъртън

3
Добави коментар
stoyan83
stoyan83

Entertainment Weekly показа първия официален кадър от лентата на Тим Бъртън „Тъмни сенки” (“Dark Shadows”). Снимката трябва да ни измие очите след доста неприятните папарашки фотоси, които обиколиха повечето филмови сайтове миналата седмица (за пълен ужас на Warner Bros.). В настоящата прецизно избрана снимка се акцентира върху впечатляващия актьорски състав:

Джони Деп, Мишел Пфайфър, Хелена Бонъм Картър, Ева Грийн, Джаки Ърл Хейли, Джони Лий Милър, Бела Хеткоут, Клои Мориц и Гъливер Макграт.

Честно казано изобщо не съм впечатлен от това, което виждам. Визията прилича на стерилна кръстоска между „Семейство Адамс” и „Лемъни Сникетс”. Всъщност щеше да бъде странно ако бях усетил някакво вълнение. Наистина не помня кога за последно Бъртън е успявал да ме впечатли.

В центъра на историята стои героят на Деп, който е богат плейбой, преселил се от Англия в САЩ. Разглезеният хубавец обаче е прокълнат от вещица (Ева Грийн). Така той се превръща във вампир, но го погребан жив за 20 години. През 1972 г. се измъква от гроба, за да установи, че имението му е на път да пропадне.

Какво да очакваш от подобна история, каквито и звезди да участват в нея?!

Премиера в България: 11.05.2012

Препоръчахте ли Филмче.нет във Facebook? Благодаря 🙂