Сенници и Щори – Изработка и монтаж | Sennici-Shtori.net

10
Добави коментар
sonyboy1
sonyboy1

Фирмата представляваща нашия сайт е създадена през 1995г. и до сега е една от най-успешните и водещи компании на българския пазар за производството и монтаж на всички видове сенници, тенти, ветрозащитни завеси, мембранни системи , конструкции с акрилно/PVC покритие, щори, ветрозащитни завеси и мрежи против насекоми. Квалификацията, опитът и модерните технологии с които разполага нашата фирма предопределят имиджа й на лидер в решенията за покриването на открити екстериорни площи.

С помощта на нашите европейски партньори, ние превръщаме идеите в реалност! Работим с акрилни иPVC платове на SATTLER AG (Австрия) – лидер на пазара на слънцезащитни продукти, доказващ качествата си в продължение на повече от 130 години. Лабораторно тествани платовете са с най-добрите показатели по европейски стандарти за качество и надеждност DIN и ISO.След като сме имали шанса да се запознаем с техния професионализъм и качество, за нас е чест да ги представляваме в България.

Ако сте заинтересовани от продуктите, които предлагаме, може да разгледате всички тях. В секция “Сенници” ще откриете всички видове сенници, които предлагаме ние – Чупещо рамо, Падащо рамо, Тип Кошница, Касетъчни и много други сенници. В раздел “Щори” пък може да поръчате изработка и монтаж на всички видове щори като:  Ролетни щори, Роло щори, Хоризонтални щори, Вертикални щори, Щори Плисе, както и много други разнообразни решения за вашите прозорци. В раздле “Продукти” може да разгледате широка гама от слънцезащитни продукти, които предлагаме. Сред тях са Тенти, Перголи, Папилерия, Текстилни мембрани,Конструкции с платнища, Ветрозащитни завеси, Мрежи против насекоми и всички видове Платове за сенници, както и PVC ламперия от Inplast.bg.